U oktobru počinje novi ciklus pravne obuke “Akademija” – prijave su u toku

„Sajić Consulting“ d.o.o. Banja Luka je održao dva uspješna programa obuke pod nazivom  Akademija koji je namijenjen svim zainteresovanima kojima je potrebna profesionalna obuka iz različitih oblasti prava, a ostvarujemo ga u saradnji sa Advokatskom firmom „Sajić“ o.d. Banja Luka.

Program je osmišljen kao niz časova praktične nastave na kojima polaznici kroz primjere, rješavanje problema i konkretnu profesionalnu obuku stiču neophodna znanja i profesionalne vještine iz različitih oblasti prava sa kojima u dosadašnjem profesionalnom radu nisu bili upoznati ili nisu stekli dovoljno iskustva. Zadovoljstvo polaznika iz prethodno održana dva programa su nam svakako motiv da i ovaj put pružimo priliku ostalima za kvalitetno usavršavanje.

Početak nove Akademije planiran je početkom oktobra 2020. godine, a predstojeća obuka je predviđena u trajanju od 50 časova koji će se izvoditi tri puta sedmično po dva sata.

Ovaj program je prevashodno trebalo da bude održan u aprilu ove godine, ali je odložen zbog epidemiološke situacije i dok ne budu ispunjeni uslovi za bezbjedno provođenje obuke za sve polaznike i profesionalce koji će ih obučavati.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj program, pozivamo Vas da nam se za dodatne informacije obratite i kontaktirate putem email-a: info@sajicconsulting.com ili putem telefona 051 223 631, 223 642.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.