ŠBPK potpisala ugovor o saradnji sa Privrednom komorom Barcelone

Unutar programa širenja međunarodne saradnje  Privredna  komora Barcelone (CCB) potpisala je  ugovor sa  direktorom predstavnistva Špansko – bosanske Privredne komore u Barceloni gospodinom  Martí Lloverasom.

Ovaj sporazum omogućava  ŠBPK da bude predstavnik Privredne komore Barcelone (CCB) za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Putem predstavništva u Banja Luci španskim privrednicima će se ponudit pomoć prilikom svih aktivnosti koje ih cekaju na našem tržišti, kao i uspostavljanje kontakata sa našim privrednicima,  ali i  svim zainteresovanim  licima i institucije iz BiH i Srbije koje žele da svoje poslovanje prošire na špansko tržište.

Špansko-bosanska privredna komora osnovana je sa namjerom što jednostavnijeg i lakšeg povezivanja privrednika iz obje zemlje, te investiranja u privredne potencijale Bosne i Hercegovine. Zadatak Komore je unapređenje trgovinskih i privrednih odnosa dveju zemalja, pomaganje i unapređenje tehničke i privredne saradnje između privrednih subjekata obe države kao i zaštita privrednih i ekonomskih interesa privrednika.

Cilj je da se privrednicima i investitorima iz obje zemlje probudi svijest o kapacitetima i mogućnostima koje nude povezana tržište na svim poljima ekonomskih aktivnosti.

Za više informacija kontaktirajte:

CECBYH u Barceloni: mlloveras@cecbyh.com

CECBYH u Banjoj Luci (BiH): predstavnistvo@sbpkomora.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.